VÅRA BUSSAR

Alla bussar är helturistbussar, rökfria och utrustade med bekväma fällbara säten, WC, säkerhetsbälten, luftkonditionering, WIFI TV/DVD-AUX, eluttag vid varje sätt, kylskåp. Vi kör ca 3-4 timmar och stannar för bensträckare med kaffe och lunchpauser.

PASS

Trots att passkontroll endast sker i undantagsfall inom Schengenområdet, måste du kunna legitimera dig under vistelsen utomlands. Passet och det nationella id-kortet är då de enda giltiga dokument som styrker identitet och medborgarskap.

Påstigningsplatser

Vi har påstigning från flera orter. Inga anslutningstillägg förekommer från de påstigningsorter som vi erbjuder, dock kan det förekomma anslutningsbussar till och från huvudbussen med anledning av chaufförens arbetstider. 

ÖNSKEMÅL

Önskemål om att sitta tillsammans i buss och restaurang samt önskemål om rum nära varandra o.s.v. ska meddelas vid bokning. Plats långt fram i bussen kan endast ske i mån av plats. Vi kan inte garantera utfallet. 

BORTGLÖMT

 Har du glömt något på bussen? Vi har ingen samlad hantering av föremål som glömts ombord. Hittar du själv något som en medresenär har glömt kvar, lämna det till personalen ombord eller bussföraren. Vi har tyvärr mycket begränsade resurser till efterlysning. Kontrollera därför mycket noggrant hotellrum, restaurang och buss innan du lämnar dessa.

BETALNING

Betalning av resan Efter gjord bokning erhåller man Resebevis samt inbetalningskort med OCR nummer.
Dessa ska betalas till BG 391-4033, som står angivet på inbetalningskortet. Priserna I vårt program ser du tydligt vad som ingår i resans pris.

FÖR STORA GRUPPER

Vi finns när du vill hyra buss och chaufför! Med depåer över flera orter i Sverige  kan vi ta hand om alla sorters uppdrag. Hos oss kan ni boka buss oavsett om det handlar om en enkel transfer eller en längre resa som sträcker sig över flera dagar. Med våra moderna bussar kör vi både inrikes och utrikes.

För en mindre grupp

Är ni mindre grupp som åker tillsammans är detta ett perfekt val. Bekväm transport med extra komfort kompletteras med  lätt bilsläp för extra bagage och utrustning. Vi hjälper till att skräddarsy resan efter era önskemål och svarar på alla era frågor och funderingar kring resan.