Bussresan
Åka buss är trevligt! Redan första resdagen får du nya vänner eller kanske träffa gamla bekanta med gemensamma reseminnen. Även själva resan till semestermålet blir spännande med kortare besök vid sidan av stora vägar och med bussen kommer du alltid nära till sevärdheterna. Alla bussar är helturistbussar, rökfria och utrustade med bekväma fällbara säten, WC, säkerhetsbälten, luftkonditionering,obegränsad WIFI i hela Europa, TV/DVD-AUX, datauppkoppling till TV i bussen, dubbla eluttag vid varje sätt, kylskåp. Självklart är de godkända för körning i de s.k. miljözonerna. Vi kör ca 3-4 timmar och stannar för bensträckare med kaffe och lunchpauser. Det är tryggt att vara i säkra händer. Våra chaufförer har vana och erfarenhet.

Pass
Trots att passkontroll endast sker i undantagsfall inom Schengenområdet, måste du kunna legitimera dig under vistelsen utomlands. Passet och det nationella id-kortet är då de enda giltiga dokument som styrker identitet och medborgarskap.

Önskemål
Önskemål om att sitta tillsammans i buss och restaurang samt önskemål om rum nära varandra o.s.v. ska meddelas vid bokning. Plats långt fram i bussen kan endast ske i mån av plats. Vi kan inte garantera utfallet.

Bagage
Du får ha med dig en normal resväska. Du ansvarar för att bagaget flyttas till och från buss och hotellrum. Kontrollera själv att resväskan blir lastad in i bussen. Väskorna ska vara märkta med namn och adress.

Kvarglömds effekter
Tänk på att kvarglömda effekter kan vara svåra att återfå. Vi har mycket begränsade resurser till efterlysning. Kontrollera därför mycket noggrant hotellrum, restaurang och buss innan du lämnar dessa. Kvarglömda effekter sparas i en månad.

Påstigningsplatser
Vi har påstigning från flera orter i Småland. Inga anslutningstillägg förekommer från de påstigningsorter som vi erbjuder, dock kan det förekomma anslutningsbussar till och från huvudbussen med anledning av chaufförens arbetstider.

Betalning av resan
Efter gjord bokning erhåller man Resebevis samt inbetalningskort med OCR nummer. Dessa ska betalas till BG 391-4033, som står angivet på inbetalningskortet.

Priserna
I vårt program ser du tydligt vad som ingår i resans pris.