SHOPPINGRESOR

Gekås Ullared är ett härligt shoppingparadis för alla som älskar att handla fyndsmart. Här hittar du över 100 000 olika produkter med alltifrån leksaker till hygienartiklar, blommor, elektronikprylar, lampor, mattor, kläder, babyartiklar, heminredning, livsmedel, böcker, verktyg till sport, fritid och mycket mer. Ja, kort sagt allt till hemmet som får plats i en bil!

Förutom shopping finns det fyra restauranger, amningsrum, skötrum, en frisörsalong, lekland, barnvagnsparkering, filmrum, provrum, kundvagnsparkering och flera övernattnigsmöjligheter för att göra din shoppingupplevelse till den allra bästa!

BOKA NU

Event och fest

Behöver ni transport till och från bröllopsfesten?

Eller samordnar ni ett stort företagsevent och behöver koordinerade transporter? Vi löser uppdraget!
Oavsett vilken typ av festligare tillställning det rör sig om är det givetvis viktigt med tillförlitlig transport – allt för att hålla gästerna nöjda och belåtna. Genom vår stora engagemang och kapacitet kan vi lösa uppdrag även med mycket stora eventen. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Föreningsresor

Vi har stor erfarenhet av att utföra föreningsresor. Är ni en idrottsförening, studentkår eller annan ideell förening som är i behov av transport?  Vi hjälper gärna till med planeringen av resan om den innefattar flera olika stopp och sevärdheter. Vi erbjuder moderna bussar med hög komfort och mycket utrymme.  Surfa via vår gratis WIFI, spela musik eller koppla in laptop i bussens eluttag.

Är ni ett lag eller en förening med behov av resor som sträcker sig över en idrottsäsong? Ni är då välkomna att kontakta oss att hjälpa er med det. De kan tillsammans med er sammanställa en större offert av era resor och se över möjligheten till ett marknadssamarbete.

SKOLRESOR

Skolresa är en lite längre utflykt med elever och lärare på en skola. Oftast tar resan minst hela skoldagen. Om enbart en skolklass åker kallas resan för klassresa. En skolresa ska ha ett utbildningssyfte. De flesta skolresor genomförs strax före sommarlovet. 

Klassresa med övernattning eller studiebesök över dagen?

När man transporterar barn och ungdomar blir säkerheten om möjligt ännu viktigare.Därför uppfyller våra bussar marknadens högsta säkerhetskrav och är utrustade med trepunktsbälten och alkolås. Våra förare utbildas också kontinuerligt i både miljövänlig och säker körning.

 Titta bland våra olika busstyper för att se vilken buss som skulle passa er klass bäst!

Sök bidrag till skolresan

Här kan du se en lista över fonder, stiftelser med mera där ni kan söka ett bidrag till skolresan.

ED BUSSRESOR är ett bussföretag i Skåne som förfogar över bussar med kapacitet från 9 till 57 passagerare. Givetvis är våra bussar miljöcertifierade och drivs med miljödiesel. Vårt senaste tillskott i bussflottan drivs av HVO och är en fossilfri diesel, vilket är ett miljövänligare alternativ. De körs alltid av trevliga och erfarna chaufförer. Vi kör bussar åt företag, skolor, föreningar och privatpersoner som vill göra utflykter, evenemang- eller turistresor. Kontakta oss, vi löser din transport!